Menu

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ЗА ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ ПО ПОВОД ИСКАНИЯ НА КЛИЕНТИ/ ПОТРЕБИТЕЛИ, ОТПРАВЕНИ ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ НА

КАЛЕ АУТО ООД

Информацията се предоставя на всеки клиент или заинтересован потребител, който иска да се свърже с нас чрез Интернет страницата на Оправомощен Търговец/Сервиз с искане (пробно шофиране, онлайн заявяване на сервизно обслужване, искане на информация за продукт, услуга или друго) и следва да бъде включена в съответните уеб формуляри:

КАЛЕ АУТО ООД , с ЕИК КАЛЕ АУТО ООД, ул.”Цар Симеон” 18а 8800 Сливен и Тойота Балканс ЕООД, с ЕИК 130106252, гр. София, бул. Цариградско шосе 163, като „Администратори на Лични данни”, събират Вашите Лични данни (както е посочено по-долу) за описаните по-долу цели.

Когато се свързвате с нас с искане за пробно шофиране, оферта, брошура, заявяване на час или друго искане на информация за продукти, услуги или приложения Toyota чрез нашата Интернет страница, се прилагат следните правила:

  • - Ще Ви помолим да ни предоставите следните Лични данни: име, адрес, имейл, телефонен номер; VIN номер, регистрационен номер, сервизна история и др.;
  • - Ние ще използваме тези Лични данни само за изпълнение и проследяване на Вашето искане;
  • - Не споделяме Вашите Лични данни с друго дружество, освен при определени искания, които може да бъдат изпълнявани чрез Оправомощения търговец/Сервиз, посочен от Вас; и
  • - За да улесним проследяването на Вашите искания (от нас и от Вас), Вашите Лични данни се запазват за срок от 6 месеца, след датата, на която сте ги предоставили, след което биват изтрити.

Горните правила се прилагат в допълнение към Общата политика на Toyota/Lexus за поверителност и защита на Личните данни, в която са уредени общите условия за обработване на Вашите Лични данни. Вие трябва да се запознаете и приемете посочената политика, за което молим да посетите следния линк .